SPOS logo
  • Bulgarian
  • Croatian
  • English
  • French
  • German
  • Hungarian
  • Macedonian
  • Romanian
  • Russian
  • Serbian
  • Slovenian
  • Spanish

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PRORADILA MALOPRODAJNA BERZA MEDA SPOS-a: Pravi način za približavanje kupcima!



Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.348

Kao što je i najavljeno u objavi članarine za 2010. godinu, SPOS je 13. aprila 2010. pokrenuo maloprodajnu berzu meda na svom internet sajtu www.spos.info. Ova berza osmišljena je tako da svaki zainteresovani pčelar član SPOS-a, čak i ako nema internet (preko nekoga ko ga ima), može da postavi svoju fotografiju, svoje osnovne podatke i adresu, biografiju, asortiman pčelinjih proizvoda koje nudi, uslove kupovine i isporuke, ako želi i cenovnik, kao i 20 fotografija sa pčelinjaka, na uvid svakom građaninu Srbije koji poseti sajt SPOS-a u nameri da pronađe pčelara u svom kraju od koga će kupiti med.

U narednom periodu, SPOS će intenzivirati marketing tako da će pozivati građane da kupuju med od pčelara iz njihovog kraja, od svojih suseda.

Kad otvorite sajt SPOS-a, sa desne strane videćete veliko ljubičasto dugme koje blinka, sa natpisom KUPUJTE MED PČELARA VAŠEG KRAJA – MI ISPORUČUJEMO ZDRAVLJE. Kliknite na to veliko dugme i ulazite u Maloprodajnu berzu meda.
Unesite svoje podatke kako bi se registrovali (slobodno koristite srpska slova). Nakon registracije, morate da sačekate odobrenje od stručne službe SPOS-a koja proverava da li ste zaista član SPOS-a. Nakon toga, stići će vam mejl sa odobrenjem za ažuriranje vaše prezentacione stranice. Prilikom ažuriranja vaše stranice pažljivo čitajte uputstva i poštujte ih, kako ne bi ste imali problema. Nakon svake unete promene ili dopune vaše strane, spustite se na dno stranice i kliknite na dugme "Snimi", kako bi sačuvali izmene.

Postupak kupovine pčelinjih proizvoda obavlja se na sledeći način. Kupac poseti sajt SPOS-a, klikne na pomenuto dugme i otvara mu se spisak svih opština u kojima pčelari nude med. Kada klikne na opštinu koju želi, otvori mu se spisak svih pčelara te opštine koji nude med. Onda izabere pčelara na osnovu njegovih podataka i kontaktira ga da kupi med.

Na vama je da budete što veštiji i da kvalitetom, kompleksnošću i primamljivošću vaše prezentacije privučete što više kupaca!

Ovo je jedna od najvažnijih akcija SPOS-a koja će, od svih do sada, najviše uticati na povećanje prodaje meda od strane pčelara na terenu. Zato vas pozivamo da podržite akciju i postavite svoju prezentacionu stranicu na sajt SPOS-a što pre! Ovom akcijom SPOS priprema svoje članove za kvalitetniji nastup na tržištu, kada evropski propisi budu potpuno uvedeni u Srbiju, i kada će svaki pčelar moći svoj med da stavi u maloprodaju bez potrebe za otvaranjem firme. Kada će se to dogoditi, zavisi isključivo od svih nas i od jedinstva svih naših pčelara i društava pčelara u stremljenju ka tom cilju, kako bi država evropske propise uvela što pre i omogućila da pčelarstvo tako zauzme mesto koje mu pripada, te da od pčelarstva može pristojno da se živi, što sada nije slučaj. Zajedno sa našom beskompromisnom borbom protiv falsifikata, nezapamćenom u istoriji SPOS-a, stavićemo na stolove naših potrošača vrhunski proizvod pod najpovoljnijim uslovima. Idemo dalje!

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE