SPOS logo
  • Bulgarian
  • Croatian
  • English
  • French
  • German
  • Hungarian
  • Macedonian
  • Romanian
  • Russian
  • Serbian
  • Slovenian
  • Spanish

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

DOSTA STE SE SKRIVALI OD SVOJIH KUPACA!



Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.877

Pre tačno tri ipo godine, SPOS je pokrenuo maloprodajnu berzu meda SPOS-a (OVDE) koja je osmišljena tako da svaki zainteresovani pčelar član SPOS-a, čak i ako nema internet (preko nekoga ko ga ima), može da postavi svoju fotografiju, svoje osnovne podatke i adresu, biografiju, asortiman pčelinjih proizvoda koje nudi, uslove kupovine i isporuke, ako želi i cenovnik, kao i 20 fotografija sa pčelinjaka, na uvid svakom građaninu Srbije koji poseti sajt SPOS-a u nameri da pronađe pčelara u svom kraju od koga će kupiti med. Do sada, ovo pravo je iskoristilo samo 139 pčelara, što je 1,58% članova SPOS-a.
Ostaje nejasno zašto se pčelari članovi SPOS-a, kojih recimo na forumu SPOS-a ima na hiljade, nisu opredelili za besplatno postavljanje svojih podataka na maloprodajnoj berzi meda. Nasuprot tome, klasična berza meda na sajtu je itekako zaživela, i mnogi pčelari prodaju med upravo preko nje, ali zato maloprodajnu berzu retko koriste. Pretpostavljamo da je u pitanju nepoverenje da im to može doneti neki benefit.
Zato je Izvršni odbor SPOS-a doneo odluku da pokrene sasvim novi sajt, a da ideju dodatno oplemeni čineći maloprodajnu berzu meda vidljivijom široj javnosti, i da za taj posao angažuje profesionalce, koji će voditi brigu o maksimalnoj „vidljivosti“ sajta i ponuda pčelara. GLAVNA prednost ovog portala je u tome što imate potpun uvid u svoju strukturu kupaca, šta su i kada kupovali od vas, koje su im navike u kupovini, šta najčešće kupuju, možete im čestitati rođendan i tako im ukazati pažnju, ali i voditi druge vrste evidencije o kupcima, kao i imati punu kontrolu nad svojim prihodima. Sve je to deo vašeg profila i dostupno je samo vama. Dosadašnja maloprodajna berza meda se neće gasiti, i ostaje besplatna, ali nova maloprodajna berza meda na zasebnom sajtu i sa svim ovim prednostima ne može biti besplatna, ali će članovi SPOS-a ostvarivati značajan popust.
Dobrodošli na novi internet portal SPOS-a www.pcelari.com  koji ima za cilj promociju srpskih pčelara i pčelinjih proizvoda. Ovim sajtom želimo da objedinimo i istaknemo u prvi plan sve one koji se bave pčelarenjem i spravljanjem mešavina pčelinjih proizvoda.  Zadatak ovog sajta jeste da sve potencijalne kupce dovede na jedno jedinstveno mesto gde mogu kupovati med direktno od pčelara njihovog kraja.
Pčelari Srbije, dosta ste se skrivali od svojih kupaca!
Ne dozvolite da Vas mimoilaze zato što ne znaju da postojite! 
Med  i  pčelinji proizvodi  jesu proizvodi prirode i trebaju se kupovati baš tamo gde i nastaju, a to je kod PČELARA SRBIJE i u PČELINjACIMA SRBIJE.
 

Kako funkcioniše portal www.pcelari.com?
 

Trudili smo se da napravimo veb sajt koji je po funkcionalnosti lak za korišćenje. Potencijalni kupci mogu u samo 3 klika da dođu do Vaše profilne stranice i da na istom mestu kupe sve proizvode koje u svojoj veb prodavnici nudite. Cilj je da ljudi lako i brzo mogu doći do svih podataka o Vama i o vašim proizvodima. Upravo zato će ovaj veb portal postati primat u prodaji pčelinjih proizvoda, kako u Srbiji tako i van nje, jer je sajt optimizovan da ga mogu i potencijalni kupci iz inostranstva gledati na svom jeziku.
 

Šta se od podataka nalazi na profilnoj stranici registrovanog pčelara?
 

Svaki registrovani član portala  www.pcelari.com  imaće sledeće podatke na svojoj profilnoj stranici:
•    Svi kontakt podaci ( ime i prezime, adresa, brojevi telefona, mejl, veb sajt)
•    Na osnovu unešene adrese na profilnoj stranici pčelara, biće automatski generisana Google mapa.
•    Kontakt forma gde potencijalni kupci mogu automatski da vam pošalju poruku (mejl).
•    Nekoliko rečenica o Vama i vašem pčelinjaku.
•    Uslovi prodaje vaših proizvoda.
•    Galerija slika koja sadrži do 20 fotografija.
•    Ocene kupaca koji su zaista kupili neke od Vaših proizvoda, komentari ostalih nisu dozvoljeni.
•    Deljenje vaše profilne stranice na svim popularnim socijalnim mrežama (Facebook, Google+, Tweeter), gde jednim klikom Vaša cela ponuda pčelinjih proizvoda postaje vidljiva hiljadama ljudi.
•    I Vaša lična internet prodavnica.
Kroz lak i intuitivan korisnički profil, sve podatke na portalu www.pcelari.com registrovani pčelari mogu sami, bez ičije pomoći, menjati kada god požele!
Kako sve to uraditi, možete pogledati OVDE, na linku koji vam na jednostavan način pokazuje kako koristiti ovaj portal.
 

Kako se registrovati na portalu www.pcelari.com?
 

Proces registracije je veoma lak. Na samom portalu se možete registrovati kao kupac ili kao pčelar. Kada pošaljete zahtev za registraciju on će biti prosleđen administracionom timu portala www.pcelari.com koji će proveriti da li ste član SPOS-a ili ne, kako bi ostvarili pravo na popust (cena za nečlanove SPOS-a je daleko veća).  Kada administracioni tim proveri Vaše članstvo u SPOS-u, uputstvo za uplatu godišnjeg oglašavanja biće Vam poslato na mejl adresu koju ste pri registrovanju na portal www.pcelari.com uneli. Posle evidentirane uplate, dobićete potvrdni mejl sa svojim korisničkim imenom i lozinkom, da bi pristupili svom profilu i daljem ažuriranju Vaše internet prodavnice.
 

Cena godišnjeg oglašavanja na portalu www.pcelari.com
 

Cena za godinu dana oglašavanja na ovom veb portalu iznosi 5000 dinara.
Cena za članove SPOS-a je 10 puta manja, i iznosi 500 dinara.
 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE